Systemen & Tools

Promaint beschik over veel kennis en ervaring op het implementatie en inrichting van onderhouds- systemen en tools. Zo kunnen wij u begeleiden bij het selecteren en implementeren van uw Enterprise Asset Management (EAM) Software of Onderhoudsbeheersystem (OBS). Naast ondersteunen bij selectie en implementatie kunnen wij gebruikerstrainingen verzorgen voor uw nieuwe of bestaande onderhoudssoftware, zodat uw systeem snel en efficiënt gebruikt kan worden.

Een van de voordelen van het hebben van een OBS is de hoeveelheid data die opgeslagen kan worden. Zonder inzicht in deze data is de waarde hiervan echter beperkt, daarom kan Promaint ondersteunen bij het inrichten van dashboards om deze data te visualiseren. Ook kan Promaint u helpen met de implementatie van verschillende onderhoudsprogrammas, zoals FMECA, RCM, OEE, TPM en Housekeeping.

Voor een aantal concrete voorbeelden kunt u hieronder verder lezen. Twijfelt u of Promaint ondersteuning kan bieden bij uw onderhoudsvraagstuk? Neem dan vooral contact op, wij staan u graag te woord.

Overstap naar nieuwste versie Ultimo

Ultimo

De overstap naar de nieuwste versie van Ultimo is een goed moment om ook naar de werkstroomprocessen in uw organisatie te kijken en deze te optimaliseren.

Klik hier voor meer informatie.

Gebruikertraining onderhoudsbeheer-systeem

header11

Het gebruik van een onderhoudsbeheersysteem is in diverse branches een toegevoegde waarde. Veel bedrijven en instellingen zijn de afgelopen jaren dan ook in toenemende mate gaan werken met softwaretoepassingen. Promaint kan u trainen in het gebruik van deze toepassingen.

Klik hier voor meer informatie.

Pakketselectie en implementatie van een EAM

doc-kaas

Het kiezen van het juiste Enterprise Asset Management systeem (EAM), ook wel onderhoudsbeheersysteem genoemd, passend bij uw wensen, is vaak een uitdaging.

Klik hier voor meer informatie.

Pakketselectie

pakketselectie 2

Het vinden van het juiste onderhoudsbeheersysteem voor uw organisatie kan lastig zijn door de vele verschillende pakketten op de markt. Promaint helpt u graag bij het kiezen van het juiste pakket.

Klik hier voor meer informatie.

Visualisatie geeft data betekenis

Visualisatie geeft data betekenis

Bij het gebruik van een onderhoudsbeheersysteem (OBS) of facilitair management informatiesysteem (FMIS) wordt een grote hoeveelheid data verzameld. Met behulp van deze data en een goed ingericht dashboard heeft u direct een sterke tool om deze informatie te presenteren en communiceren.

Klik hier voor meer informatie.