Organisatie

Promaint kan u helpen met het inrichten en structureren van het onderhoud binnen uw organisatie. Hiermee kunt u uw onderhoud naar een hoger niveau tillen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een scan van de bestaande onderhoudsorganisatie uitvoeren en deze vergelijken met een gewenste situatie. Vervolgens begeleiden wij u in het bereiken van deze gewenste situatie. Dit kan ook inhouden dat Promaint u ondersteunt in het opzetten, inrichten en borgen van de kwaliteitseisen gesteld door standaarden zoals JCI of NIAZ.

Hoe goed de onderhoudsorganisatie ook ingericht is, perfect is het nooit. Daarom kan Promaint helpen met het opstellen van calamiteitenplannen, zodat u altijd voorbereid bent op eventuele calamiteiten. Ook kan Promaint voorzien in Interim Maintenance Managers, welke ondersteund kunnen worden door de Senior Maintenance Consultants van Promaint.

Voor een aantal concrete voorbeelden kunt u hieronder verder lezen. Twijfelt u of Promaint ondersteuning kan bieden bij uw onderhoudsvraagstuk? Neem dan vooral contact op, wij staan u graag te woord.

NIAZ accreditatie

 NIAZ

Wij hebben ervaring met het inrichten van het proces t.b.v. de NIAZ accreditatie voor de Technische en Medisch Instrumentele Diensten in de zorg.

Bekijk hier onze mogelijkheden.

JCI Accreditatie

JCI

JCI is de nieuwe kwaliteitsstandaard binnen de Nederlandse ziekenhuizen. De voorbereidingen voor deze kwaliteitsaudit kosten vaak in korte tijd veel tijd. Gericht op de ondersteunende diensten van het Facilitair bedrijf en de afdeling Techniek kan Promaint ook uw ziekenhuis ondersteunen bij het opzetten, inrichten en borgen van de kwaliteitseisen die JCI aan uw afdelingen stelt.

Bekijk hier onze mogelijkheden.

Interim Maintenance Management

shutterstock_961306 handen interim management

In het verlengde van onze kerncompetenties voorziet Promaint in Interim Maintenance Managers. Deze managers kunnen uw organisatie voor korte of langere tijd ondersteunen.

Bekijk hier onze mogelijkheden.