Food

Food

Bij het uitvoeren van de projecten in de foodsector staan voor Promaint de volgende doelstellingen centraal:
• Het verhogen van de Overall Equipment Effectiveness,
• Verlaging van de kosten van stilstand en onderhoud,
• Een betere afstemming tussen productie en techniek,
• Een veilige werkvloer.

 

Het onderhoudsconcept moet optimaal evenwicht bieden tussen de bovengenoemde doelstellingen. Promaint maakt de keuzes die op het gebied van onderhoud worden gemaakt transparant voor alle betrokken (inclusief productie).

In het spanningsveld tussen verschillende partijen op de productievloer en de bovengenoemde doelstellingen brengt Promaint structuur aan. Daarnaast zijn de projecten er op gericht om de technische dienst zo goed mogelijk gebruik te laten maken van de aan haar beschikbaar gestelde capaciteit, systemen en middelen.

Pakketselectie en implementatie van een EAM

doc-kaas

Het kiezen van het juiste Enterprise Asset Management systeem (EAM), ook wel onderhoudsbeheersysteem genoemd, passend bij uw wensen, is vaak een uitdaging.

Lees hier verder.