Promaint

Welkom

Promaint is het onderhoudsadviesbureau dat gespecialiseerd is in risico- en onderhoudsmanagement. De ervaren maintenance consultants zijn actief in diverse sectoren zoals de gezondheidszorg, foodsector, waterschappen en chemische industrie. Met behulp van specifieke kennis, zelfontwikkelde tools en jarenlange ervaring helpt Promaint graag met het optimaliseren van bedrijfsprocessen op het gebied van risico’s en onderhoud. Niet alleen het uitbrengen van een onafhankelijk advies of het vertalen van beleidsdoelstellingen naar concrete, praktische en werkbare oplossingen die snel rendement opleveren, maar ook de implementatie hiervan binnen systemen en organisaties regelt Promaint.

Promaint is de juiste partner om uw onderhoud naar een hoger niveau te brengen, omdat Promaint:

  • ervaren maintenance consultants biedt die zowel een technische als bedrijfskundige achtergrond hebben;
  • naar haalbare oplossingen streeft die snel implementeerbaar zijn en snel rendement opleveren;
  • specifieke kennis en zelfontwikkelde tools in huis heeft;
  • met een onafhankelijke en frisse blik bedrijfs- en onderhoudsprocessen analyseert;
  • meetbare en gewaarborgde resultaten biedt;
  • bekend is met een diversiteit aan ICT-oplossingen die onderhoudsprocessen ondersteunen;
  • ruime praktijkervaring heeft in verschillende sectoren bij een diversiteit aan bedrijven. Zie hiervoor ook onze referenties.

Kortom, Promaint benadert uw processen met een brede visie, zowel binnen als ook buiten de techniek.

Op deze website treft u informatie over onze producten en diensten aan en informatie over de marktsegmenten waarin Promaint actief is. Daarnaast heeft Promaint een aantal referentieprojecten opgenomen. Indien u van gedachte wil wisselen over uw specifieke situatie neemt u dan gerust This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met ons op.